16

Morgenhygge på første

Jeg er forlængst landet på min pind. Faktisk er jeg mere end landet. Jeg har nærmest indtaget det meste af pladsen, for i dag er al udstyr hjemmefra flyttet med mig ind i Niels Ebbesens Gade. Jeg arbejder med grafik. Jeg laver små, hyggelige vignetter. Jeg graver logoer frem, ruller den ene farvelade efter den anden ud på det virtuelle bord. Jeg kravler gennem alle årstiderne i løbet af dagen. Sådan er planen.

Udenfor er der kun én årstid, nemlig vinter. Sne og julelys sender hygge langt ind af vinduerne på første sal. Bolsjerne hjælper i løbet af de lange dage, men de holder længe, hvis jeg gemmer dem for Lisbeth og Lone. Det gør jeg ikke :-)

Foran mig står to tændte computere. Jeg skifter lidt mellem dem efter behov. Den ene er udelukkende arbejde. Den anden er min og dybest set temmelig useriøs med jævne mellemrum. Det er i orden. Pauser skal der til.

Dagen er skudt i gang. Jeg hygger mig. Meget :-)

Du vil sikkert også kunne lide