28

Noget om næser og tvang

Så fandt jeg en af yndlingsduftene frem denne morgen. Helt glemt var den blevet det sidste år, men jeg fik øje på den, huskede duften jeg elskede og skyndte mig at lade en fin regn af dråber regne ned over udvalgte steder.

Jeg havde ikke taget min nye, røgfrie næse i ed.

Jeg kan da vist slet ikke holde duften ud. Ikke lige nu i hvert fald. Den er da alt for stærk. Hvad sker der lige og hvor meget parfume er det lige, jeg har brugt engang? Sikke en redelighed med sådan en sløv rygernæse, som min var. Der har virkelig været overraskelser efter rygestoppet. Snevejr kunne være et aktuelt eksempel! Det dufter jo helt fantastisk.

I dag sner det. Om lidt skal jeg lige nå at dufte det, inden jeg smutter op på første og nøjes med at iagttage andres snefornøjelser i nogle timer. Bagefter venter en aftale med Oline. I snevejr. Og Ikea, for pludselig er det jo første søndag i advent og hvad har vi her og der og allevegne og der er ting til lageret, som kun fås derude. Ingen vej udenom proklamerede jeg i går, da Kenneth vendte det hvide ud af øjnene og sagde, at han i hvert fald ikke havde tid. Det får han. Skal vi vædde?

Min fredag tegner travl og sjov, god og festlig. Må din blive, akkurat som du ønsker, den skal være.

Du vil sikkert også kunne lide