11

Lidt brokkehoved er man vel altid

Gensynsglæden er stor, når først vi får fundet julekasserne frem. Sådan var det også i dag.

Der er vasket og skrubbet og Kenneth er sendt i byen mere end én gang efter forsyninger. Han er et utroligt tålmodigt menneske, som uden at blinke tager bilen ud i verden, for at opfylde mine ønsker. Jeg har været ualmindelig heldig dér.

For et øjeblik siden satte jeg mig ned, for første gang siden jeg startede på rengøringen tidligere på dagen.

– Se, så er vi klar til jul!

– Klar til jul?

– Ja, klar til jul. Altså jeg ved da godt, at vi skal gøre rent mere end denne ene gang…

– Klar til jul!?!

– Øh… ja!

– Er du hoppet på trenden med minimalistisk jul nu?

De er SÅ sjove. De kan simpelthen håne mig stolper op og stolper ned for min trang og hang til at julepynte og de gør det! Årets elleve måneder kan de underholde i timevis med min totale mangel på smag og mådehold. De kan sammen grine og vride sig i latterkramper, når de skal forklare, hvordan jeg bruger dage på at dekorere, arrangere og flytte lys, lanterner og granris. De kan fortælle om dekorationer med kæmpe bloklys, juletræskæder og flettede stjerner i alle vinduer. De er gode til at håne.

– men når jeg så forsøger mig med mådehold…

Du vil sikkert også kunne lide