25

Eftermiddagsstrik

I går lige over middag bankede det på døren. Udenfor stod min kusine og så blev der sandelig hygget igennem omkring langbordet. Teen blev brygget, strikketøjet fundet frem og så gik snakken. Og tiden.

Susanne skulle bruge lidt vejledning omkring et stykke strik. Hun strikker på mere end ét stykke strik nu og jeg skal ikke kunne afvise, at det er en af de ting, jeg har fået smittet hende med, men hun bliver dog færdig med sine ting. Det er mere end man kan sige om mig for øjeblikket, men lidt bliver det da til.

I går måtte jeg have et lille, let stykke strik, som kunne hyggestrikkes ved bordet, hvor det kunne tåle mange pauser og afbrydelser og alligevel blive til noget. Så skal projektet ikke være stort. Jeg strikkede en lille, lækker top med hulmønster. Lige sådan en lille vest, som gør hele forskellen i et fugtigt efterår og en kold vinter.

Fakta:

Design: Top med hulmønster, str. ½ år – opskriften er fra Sandnes Alpakka 0-4 år, 0808 baby/småbørn.

GarnBlackhill Højlandsgarn fra Garnudsalg.dk samt en smule Uld/Cashmere 28/4. Vesten er let og blød og jeg er vild med netop denne kombination af garn til småtingene til babyer.

Pinde: 3 og 3½ – naturligvis mine elskede KnitPro hurtigstrikkere i metal.

Garnforbrug: i alt 45 gram.

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Jeg synes, at toppen er rigtig vellykket og det bliver ikke den sidste, jeg strikker.

Du vil sikkert også kunne lide