13

Udsalg. Nogen orker, andre ikke.

Vi nåede vidt omkring i går. Op og ned. Lidt genbrugshimmel. Lidt Ku’Damm Bummel til kontrast og så lidt mere endda.

Sidst på dagen endte vi i KaDeWe. Man skal holde godt fast i kreditkortet derinde. Jeg drømte om lige at tjekke deres beholdning af Mandarina Duck ud. Jeg gjorde det også, men tænk engang, ingenting fristede.

Hvis du kommer forbi, så tag i det mindste en tur op til sjette sal, som rummer en imponerende samling af verdens mange forskellige fødevarer. Der er f.eks. i nærheden af firehundrede forskellige brød. Det er lidt mere end min lokale bager tilbyder, men måske din er til et bredere sortiment.

Da vi endelig landede på hotellet helt udmattede og med smertende fødder og træt lænd, gik der ikke fem minutter, før Kenneth snuppede jakken og rendte af huse igen. Han måtte lige over forbi KaDeWe. Endnu en gang!

Ikke om vi gad!

Han havde lige set noget…

Ja, det skal jeg love for. Han kom hjem med en kæmpestor pose fyldt til randen med gode sager. Han er ikke tidligere TøjJon* for ingenting, men forklaringen var, at herreafdelingen havde udsalgshjørne og han vidste godt, at vi ikke orkede at stå med, så det var helt smart at smide os hjem først. Nu fik han fred og ro og han var svært tilfreds, da han vendte hjem med besparelser på helt op til 80% på nogle af hans yndlingsmærker. Vi kunne næsten høre ham tilfredshedsgnække resten af aftenen.

* TøjJon er sådan en kludehandler eller med andre ord en person, som beskæftiger sig professionelt med tekstiler. Her primært i form af beklædning.

Du vil sikkert også kunne lide