33

Fødselsdagsglimt

Kenneth har haft en dejlig dag foreløbig. Fødselsdagsmad med valgfri pålæg (nej, han spiste den ikke), en svigerinde, som virkelig er gået til den inde i verdensfirmaet og derfor frydede hans hjerte med glødende strikkepinde ved spisebordet hele weekenden og en kone, som endelig strikkede den lille prøve, han så frygteligt gerne ville have af den nye, luksuriøse Blackhill Cashmir med 15% cashmir i kombination med den allerede superbløde lammeuld.

Hold nu fast i en faldskærm, hvor den er lækker. Let, blød og helt urimelig smuk er den og jeg gider gerne strikke lidt i den snart, men lige nu har jeg fået en lille idé i den nye Blackhill Chunky, som er næste, lille projekt, jeg må forsøge mig med. Projekterne hober sig op, men man fristes over evne og går helt i strikkelammelse, når man har fri adgang. Jeg siger det bare. Strikkelammelse! Det er ikke det bare sjov ;-)

Om lidt kalder stuen, for vores dejlige gæster har vendt snuderne ud i verden og har forladt Tjørnevang. Vi er alene og lige tilpas med en hyggesøndag i sofaen. Ah…

Du vil sikkert også kunne lide