24

Hit med den grøntsagstærte!

Jeg nåede lige at kaste et par grøntsagstærter sammen efter en lang dag, som har været fordelt på grafik og garn. De røg i ovnen, mens jeg gik ind ved siden af, for at hjælpe lidt med at finde garn frem til en rigtig hyggelig flok garnglade kvinder, som kom forbi efter aftale med Kenneth. Sikke mange gode idéer, der føg gennem luften :-)

Tærterne havde passet sig selv, mens jeg assisterede, så nu er de klar og sikke de dufter…

En er total klassisk med intet mere eksotisk end en gulerod (Oline!) og den anden er med smørstegte svampe, suppleret med rosmarin og tynde kartoffelskiver.

Hvor er jeg glad for, at jeg lige tog mig sammen, da jeg mest af alt lignede en ulykke af træthed. Hjemmegjort er bare bedst og der er gods og vitaminer i. Det skal gøre umanerlig godt om et øjeblik, når vi fløjter til fyraften og sofa og snak og hygge og… måske et lille, forsigtigt snork…

Du vil sikkert også kunne lide