24

Fredag er feriestart

Det er fredag og weekenden venter lige om hjørnet, men det er ikke kun weekenden, som venter. Jeg har påskeferie. Ti dage i træk, hvor jeg håber at nå at lave ingenting. Ti dage, hvor jeg håber, vi finder plads til at holde fri, for virkeligheden er jo, at selvom jeg holder fri fra Niels Ebbesens Gade, så fortsætter arbejdet herhjemme. Det er godt og dejligt, for det betyder, at Kenneth har succes og det er jeg så glad for. Det er velfortjent og det er godt for vores familie, så ingen klager, men bare et beskedent ønske om, at også Kenneth får mulighed for at holde fri.

Tirsdag ankommer en af Kenneths leverandører. Han vil gerne komme og se giraffen. Nå nej, forretningen. Han har indlogeret sig på Radisson, hvor Kenneth og hans kone (!) er inviteret på middag om aftenen. Kenneths kone er ved at udvikle en eller anden ualmindelig besværlig lidelse, som gør, at hun desværre ikke kan komme med til middagen og demonstrere hendes mangelfulde og alt for sjældent brugte engelsk. Det er jo også noget at bruge ferien på. Ha!

Næ, Kenneths kone håber i stedet på, at hun får tid til at begrave sig i den nye, smukke og lette Babyalpaca/Bomuld, som ligger og venter. Den er let som en sky og blød som bare pokker, så jeg tror simpelthen, at den skal forvandles til en lille, let og lækker forårscardigan.

Med ferien lige om hjørnet, burdet det ikke være for meget at ønske, men inden feriestarten går, er der et par tolkeopgaver og en grafisk aflevering, som skal på plads, så der er rent bord og en samvittighed hvid som sne, når fyraftensfløjten lyder klokken et.

Må din fredag blive fuld af grin og solskin :-)

Du vil sikkert også kunne lide