18

Godmorgen og så lige en frisk dukkert

Natten har været fuldstændig uden forstyrrelser og jeg har sovet længe. Først klokken syv slog jeg øjnene op og åbnede skodderne, for at blive mødt af dette syn. Det kan jeg altså virkelig godt lide og det gjorde mig helt glad ned i maven. Sikke en udsigt og sikke en mulighed for at nyde livet. Jeg er meget taknemmelig.

Vi bor på toppen af La Gaude. Absolut øverst, hvor ingen naboer kan kigge ind. Helt og aldeles uforstyrret og med egen pool. Det er en gave, at få lov til det.

Vi har udsigt til Middelhavet og omkring os er der kig til en masse små byer i bjergene og på kysten. Vi kan f.eks. se  Vence og Saint Paul liggende i bjergene overfor os og Cagnes sur Mer og længere væk Antibes, som ligger med fødderne i havet allernederst på vores levende kort over området. Det er meget smukt.

Morgenen er lun. Luften er frisk. Jeg har sovet som en sten og nu mangler bare kaffen, eller…

Burde man ikke lige…?

Jeg tror det. Bagefter venter morgenkaffen og de friske croissanter. I dag er uden andre planer end pool, bøger og grin. Livet er overmåde godt :-)

Du vil sikkert også kunne lide