22

Disposition

Jeg beklager, at jeg forsvandt sådan uden varsel og lidt brat, men nogen gange er livet sådan, at kræfterne må rettes derhen, hvor der er brug for dem. I nogle dage har jeg investeret andetsteds og det var lige, hvad der skulle til, så det var en investering med et rigtigt fornuftigt afkast. Livet vender igen rigtigt, hvor det var kuldsejlet og det betyder, at kræfterne langsomt vender tilbage både her og der. Det er dejligt og det var der brug for.

Oline er startet i skole igen, så nu er hverdagen for alvor landet hos os. Vi skal lige vænne os, men allerede i dag sidder Oline hjemme ved spisebordet og læser lektier efter en meget kort skoledag, så formen skal hun nok finde i en fart, fornemmer jeg. Hun er optaget af nye klassekammerater, nye lærere og nye fag. Hun er sprød, dejlig, tænksom og klog som bare pokker. Jeg bliver så glad for, at hun er min, når jeg stille sidder og iagttager hende, mens hun læser med panderynke og briller, der langsomt glider ned ad næsen.

Livet er godt. Ikke let, men godt. Der er nogen, som skal klatre over større sten end andre. Jeg har både sikkerhedsreb og opmuntrende tilråb, men jeg kan godt mærke, at jeg bliver træt af de, som synes sporten er at spænde ben. Det er usselt og det er grimt, men det gør jo ikke livet mindre godt eller mindre sjovt for de af os, som vil det sådan. Det husker jeg, mens jeg sender kræfter i den retning, som trænger.

Må din dag blive fyldt af sten i passende størrelser :-)

Du vil sikkert også kunne lide