9

Tirsdag

Dagen har været i gang i mange timer. Det samme har jeg. Nu med nye briller. Igen.

Det er skærmbriller denne gang. Sådan nogle, som gør det dejligt nemt at se alting. Også detaljer. De vejer tilmed ingenting, så jeg er meget glad og svært tilfreds.

Jeg har lige hentet dem. Oppe i Algade hos Synoptik lå de og ventede. Turen derop var velkommen, for hjernen var tæt på at brænde sammen og ved at gå tør for ilt. Nu kan den lidt igen og det hjalp også gevaldigt, at byen er så smuk i dag…

Der er mildt og dejligt udenfor. Solen skinner. Enkelte skyer driver forbi, men ingenting af betydning. Vi kan godt være tilfredse her i byen. Sensommeren har foreløbig været venlig og det ses. Allevegne, hvor der er en ledig solplet, sidder mennesker og nyder livet. Der snakkes om stort og småt, mens livet levet langsomt. Det giver hverdagsglæde at se.

Jeg har stadig nogle timer tilbage, inden jeg har fyraften. De tilbringes i det bedste selskab og med udsigt til solskin over Frederiks Torv. Min pind er ikke den værste i verden.

Du vil sikkert også kunne lide