26

Mandagsstrøtankerod

Nej, vi har stadig ikke fået klippet hæk. I stedet har vi fået så meget andet. Jeg har f.eks. fået Lone hjem. Det er jeg svært tilfreds med. Jeg har savnet hende og har mere end én gang taget mig selv i at tænke “fra næste år er det altså slut med at holde forskudt ferie”, for sikke stille der er på min pind, når hun mangler. Nu er der ikke stille længere :-)

Til gengæld for hendes selskab, er jeg så træt i dag, at jeg næsten ikke kan holde øjnene åbne mere. Jeg sover umanerlig ringe og har gjort det i et stykke tid. Længe gav jeg Kenneths snorken skylden og den bærer også en del af den, men det er ikke sådan, at bare den stoppede, så sov jeg hele natten. Næ, jeg vågner mange gange. Rigtig mange gange…

Nogen gange vågner jeg, konstaterer at det er sådan og lægger mig til at sove igen. Andre gange vågner jeg og kan ikke falde i søvn igen. Så vender og drejer jeg mig i timevis. Uden grund. Den sidste variant er naturligvis den mest irriterende, men den første kan forekomme så hyppigt, at jeg er ved at blive vanvittig af, at jeg da ikke bare kan sove igennem. Mon det er hormonrelateret? Jeg håber det, for så er der da en fornuftig forklaring og lys for enden af tunellen.

Jeg kan godt lide lys… og Lone :-)

Du vil sikkert også kunne lide