21

Onsdagsforvist

Så skal jeg da lige love for, at serveren havde fået hikke…

Nu er skidtet vist vendt tilbage til sit normale jeg, men det må tiden jo bare vise. I stedet vil jeg vise dig, hvor store og flotte mine kvæder er. Aldrig har jeg set så stor kvæder, som dem, jeg skal høste om et øjeblik. Der er større end en mands knytnæve. Der er vel et par glas marmelade i hver frugt, hvis jeg skal gætte og derfor skal jeg, selvom begejstringen er stor, vist ud i at finde alternative anvendelsesmuligheder. Måske jeg skal i gang med at sylte nogle af dem. Kan man mon det? Hvorfor ikke…

Det regner ude, hvor kvæderne gror. Oskar er en tøsedreng, så han skal tvinges ud i vejret. Mig? Jeg elsker det! Jeg holder meget af efteråret, hvis det gider lade vinden blive hjemme. Alt andet ved efteråret er jeg glad for, men blæst gør mig lang i ansigtet og mildt irriteret.

I dag har det været skønt at være ude.

Nu er jeg inde og i køkkenet er besat af tre sultne teenagere i gang med at lave pizzaer og finde alverdens spiseligt, men ikke sundt, frem fra gemmerne. De indtager sofaen om et øjeblik, for der skal spilles igennem og så fortrækker vi da bare. Hvem har nogensinde sagt, at man ikke kan sidde i sengen og se tv, strikke og hyggesnakke? Ikke mig. Faktisk tror jeg, at det koncept har potentiale til at blive en klassiker.

Du vil sikkert også kunne lide