16

Homemade eller hjemmelavet om nogen vil…

Hvorfor det skal hedde Homemade og ikke noget dansk, er mig vist stadig en gåde, men i hvert fald er en ny bog født og det netop med titlen Homemade på trods af det danske tilhørsforhold, for danske er forfatterne og et par af dem blogger tillige med.

Bag bogen står Rachel Søgaard, Stine Hoelgaard Johansen og Karen Marie Dehn. Bogen er spækket med opskrifter på små, skønne projekter for både begyndere og øvede og jeg synes faktisk, at bogen er skøn at skue. Jeg har selvfølgelig kigget i den, men den er ikke til mig…

Jeg skal ærligt indrømme, at det ikke bliver mig, som kaster mig over de mange (58 styk) opskrifter og anvisninger.

Jeg synes, at projekterne enten er for nemme, ikke er anvendelige i mit (dræbende kedsommelige) liv eller at de er noget, jeg allerede HAR lavet enten indenfor det sidste års tid eller to eller – og det er jo sandheden – dengang, da mor her var ung og sprød, for der er mange modeller og idéer i bogen, som er en gentagelse af min ungdoms hotteste hjemmebryg, men jeg vil med stor fornøjelse forære bogen til en ung kvinde, som lige har taget hul på sin lyst og virketrang, når det gælder forskellige former for håndarbejde. Bogen vil vække lykke der, er jeg sikker på.

Overordnet må jeg sige, at jeg synes, at det er lykkes at appellere bredt på håndarbejdsfronten. Jeg synes også, at de tre kvinder har været ualmindelig heldige med fotograf, regissør og ikke mindst grafiker, for slutresultatet er en meget lækker bog, som bestemt sparker til den slumrende virkelyst hos de, som lige har opdaget, at de rent faktisk kan.

Bogen kan du finde mange steder på nettet. Den koster cirka 300 kroner og er fra Politikens Forlag. Jeg glæder mig til at forære den væk :-)

Du vil sikkert også kunne lide