16

Mandagskampklar

I dag er en kombinationsdag af dem, jeg elsker. Først hygge med Lone på kontoret og så ud at tolke. Hænderne op og en spirende fornemmelse af, at jeg stadig husker og kan. Jeg er nok rusten, men det forandres hver gang, jeg får chancen og jeg er vild med det.

Om lidt vil jeg køre ind og tænde stearinlys, brygge te og vente på, at Lone ankommer. Hendes dyne er et skarn og voldsomt interesseret i, at hun bliver hjemme. Det er en kamp hver morgen, har jeg ladet mig fortælle og ind imellem kan jeg næsten se det på hende, når hun kommer. Hun har mærker i både ansigt og krop efter kampen. Pudemærker. Krøllede kinder og varme arme. I ved, den slags, som vi andre også kommer ud for ind imellem. Lones dyne er bare en tand mere aggressiv, er min fornemmelse. Stakkels Lone…

Der ligger sjove timer forude. Det er i orden med mig. Jeg er klar.

Du vil sikkert også kunne lide