13

Lidt jul og masser af dejlige mennesker

Det var en weekend, som var alt for kort, hvis jeg skal sige noget som helst om de sidste par dage. Jeg nåede alligevel en masse ting. Ikke dem, jeg havde planlagt, men nogle, som gjorde weekenden endnu bedre, så det var slet ikke skidt. Der har været dejlige mennesker forbi. Jeg har grinet, snakket, drukket julete og kaffe, spist kager og god mad, snakket med familien og nydt, at der har været liv og glade dage.

Lørdag var Lone forbi. Vi forberedte os på de sidste dage inden julen. Nu er vi juleklar med brocher lavet i en håndevending. Budskaberne kunne være hvad som helst. Træskiverne havde jeg liggende i gemmerne, ligesom stempler og brochenåle lå på hylden, men julesmilene, som skal bæres til, skal vi selv supplere med :-)

Julen kommer snigende og jo, jeg nåede sørme også at få lyskæden op. Ikke uden dramatik og grin, men sådan er det bedst at hænge den slags op. Nu er der lysshow over langbordet og ikke et øje tørt. Vi er på vej.

Mandag venter. Den er lang. Jeg er klar. Må det vise sig, at du også er klar :-)

Du vil sikkert også kunne lide