15

Når man bare er alt for heldig…

Nogen gange kommer Sole forbi. Det sker faktisk med jævne mellemrum og vi er ret begejstrede for, at hun gider og orker, for hun er altså bare det dejligste menneske! I dag blev det også til en fysisk manifestation i form af en kurv, som Oline nærmest har annekteret siden. Hun drømmer om weekenden, hvor der er tid til at pakke op og pakke ud. Hvor der er tid til at smage og nyde alle de amerikanske lækkerier importeret direkte fra solrige Californien.

Mig? Jeg drømmer beskedent om at måtte smage lidt af ahornsiruppen til de pandekager, jeg vistnok ikke slipper for at bage søndag morgen, mens jeg fantaserer om, at jeg snart tager mig sammen og tør flyve over Atlanten :-)

Tusinde tak Sole. Jeg ville ønske, at du havde været her til at se Olines ansigt, da hun så kurven!

Du vil sikkert også kunne lide