8

Et beskedent ønske for mandag eller hvordan beskedent også kan være utopisk

Nogle dage kan jeg vinke til Lene. Så ser udsigten ud som her. Lene er ovre i højhuset til venstre. Måske, for jeg ved jo aldrig, om hun er der, men jeg sender hende en kærlig tanke hver eneste gang, jeg passerer vinduet her og når man tænker på et menneske, man holder af, bliver man jo glad i maven, så det er win-win, når jeg kæmper mig op på toppen, mens jeg stønnende af anstrengelse sender et imaginært kram i hendes retning.

I dag er en af de lange. En af dem, der kræver energi og udholdenhed. Jeg samler sammen. Jeg skal nok få fundet tilstrækkeligt. Hvis en eller anden vil sørge for, at jeg også får en parkeringsplads, lover jeg at synge “Er du dus med…” mens jeg slår vejrmøller til jeg segner. Næsten.

Må din dag blive uden et møde med mig ;-)

Du vil sikkert også kunne lide