12

Onsdag er saft og kraft, sol og en disciplineret oprydning

Onsdag er fridag og mulighed for at få ryddet op i de sidste dages slendrian, så det gør jeg. Jeg pakker opvaskemaskine, frydes over, at der ikke er vasketøj at vaske, stabler magasiner, ryster puder og enes med mig selv om, at jeg vist hellere må finde en buket syrener at tage indenfor, inden det er for sent.

Udenfor skinner solen fra en blå himmel med enkelte lammeskyer. Måske det ikke holder resten af dagen, men lige nu er der grund til at frydes.

Da jeg åbner døren ud til terrassen opdager jeg, at Dronningebusken er i gang med sit store og ekstravagante forårsspring. Om et øjeblik er busken én stor, brusende buket af søde, lyserøde blomster, som tiltrækker bier i massevis. Der er liv og glade dage, når tiden er inde til det af forårets mirakler og jeg glædes over det hvert eneste år.

Plænen er slået. Bedene i en fornuftig stand. Skoven er saftiggrøn og kastanjerne er aldrig smukkere end lige nu, hvor de står med lys. Der er saft og kraft allevegne og det smitter. Jeg kan lide det.

Må din onsdag blive fuld af forår :-)

Du vil sikkert også kunne lide