12

I en snæver vending og med en tynd anledning er der altid plads til en lagkage eller to

Vi har lovet en kombineret fødselsdags- og studenterkage for en uges tid siden og så er tiden gået uden. Heldigvis er huset som regel altid god for lidt af hvert, bare man ved, hvor man skal kigge.

I dag nåede vi at lave en hurtig, men ikke mindre god lagkage af lidt af det, spisekammeret formåede. Jordbær havde vi købt i går. Chokoladecreme kan jeg vist altid skrabe sammen til og lagkagebunde kan man hurtigt selv bage. Jeg manglede lidt kakao til bundene, men sådan kommer vi ind imellem i underskud og det går nok alligevel.

Kagen er sat på køl. Ham, vi gerne vil fejre, er her ikke endnu. Når han kommer, tager vi den frem, pynter den med ananassalvie, mynte og chokoladedrys og lader to og fem være lige. I dagens anledning.

Sådan en kan man nemlig altid finde …

Du vil sikkert også kunne lide