17

Mandag er langsom start, fordi jeg kan

Jeg har udsigt til en mandag fyldt med dejlig ferie. Oline og jeg har ferie. Resten af familien, som tæller chefen og Gergely, har ikke ferie, men arbejder og studerer, som de plejer. Det giver nogle muligheder, vi ellers ikke ville have og det passer os dejligt. Vi vil lave noget, som vi gider. Os to. Sammen. Det bliver dejligt.

I dag har vi aftaler, som ikke kun inkluderer os. Den ene ligger i IKEA. Jo, den er god nok. Vi skal i IKEA. Vi har til gengæld ikke travlt, for vi har jo ferie.

IKEA har det med at tage tid, så jeg opruster…

Bagefter vil jeg tage et langt, varmt bad. Jeg hoster stadig. Jeg nyser, pudser næse og tænker, at denne her virus er noget af det mest vedholdende, jeg længe har mødt, men den har forregnet sig, for jeg er mindst lige så stædig og jeg vil være rask. Grundrask. Snarest.

Du vil sikkert også kunne lide