12

En helt anden torsdag end ventet

Min dag blev helt anderledes, end den var tegnet. Sådan går det ind imellem, når man er tegnsprogstolk. Der kan nå at ske så meget, inden klokken slår ti, så jeg fik omarrangeret det meste af dagen, inden jeg overhovedet havde fået klemt den første kop kaffe ned.

Det gjorde ingenting. Jeg fik en dag, hvor der var plads til frokost. Rugbrød med kommensost. Yndlingsmad.

Ostemaden blev indtaget til en kop Vanilla Chai fra Pukka med kanel og kardemomme.  Mums, siger jeg bare og så nød jeg for øvrigt også, at der var tid til lidt strik ved langbordet, inden jeg måtte ud i verden igen.

Arbejdsmobilen lå klar, for den skulle fortælle mig, hvornår jeg skulle trille af gårdspladsen igen. Det skulle være i god tid, for sådan er jeg, så der var sat alarm, så ingenting kunne overraske. Jeg har et stort behov for styr på alt arbejdsrelateret.

I mit privatliv er det en helt anden og langt mere sløset tilgang, jeg har til tid. En kombination ville være perfekt, men sådan skal det ikke være. I hvert fald er der et smukt gennemsnit ;-)

Når man er sådan en tidskrakiler, er det klart, at man skal rammes hårdt, ubarmhjertigt og mærkbart i nakken af Nemesis.

Der var et lille vejarbejde på Nyhavnsgade, så de syntes, at det var en god idé, at sende os alle ind over Nytorv. Jeg kunne ikke være mere uenig og så forstår jeg slet ikke, at der skal være ti minutter mellem de grønne lamper lidt længere fremme. Nu brugte jeg en evighed, hvor jeg kunne have passeret en kyllingefond, parteret en mindre gris eller renset Amaliehaven for brændenælder. I stedet for at opføre mig lovlydigt, ringede jeg straks til kontoret og bad dem melde videre ud i verden, at jeg blev forsinket.

Da jeg slap fri af køen, slog jeg min personlige rekord og nåede bestemmelsesstedet på noget, der i mistænkelig grad kunne ligne, at jeg skal tage mig alvorligt sammen eller alternativt begynde at gå med cap, få en tatovering og gro en sænket golf med alu-fælge og hækspoiler.

Jeg elsker, når jeg når frem til tiden. Det gjorde jeg. Stik imod alle odds. Og lidt vindblæst.

Du vil sikkert også kunne lide