10

Olines Islænder eller hvordan frem og tilbage ikke er lige langt, men bare dobbelt arbejde

Oline var vild med Nikolajs islænder. Faktisk så vild, at hun begyndte at ønske sig en, så jeg strikker. Jeg forstår ikke, hvordan det er gået til, men jeg strikker endnu en sweater med flerfarvestrik, som jeg er ikke er bedste venner med.

Jeg improviserer. Vi har ingen opskrift, så Oline prøver undervejs. Det betød, at jeg måtte pille en god del mønsterstrik op i går, fordi jeg forlængst havde overhalet hendes størrelse. Hun er jo tobak for en skilling. Ikke i højden, men i drøjden.

Jeg strikker også småting i størrelse småt. Det er små arbejder, som kan tages med i en snæver vending. Børneveste. Små strikketrøjer. Varme, uldne bukser. Det ender måske med at blive færdigt engang, men først venter Olines islænder.

Du vil sikkert også kunne lide