10

Solskin over Aalborg

Vi har været ude at nyde solskinnet, der har fundet vej til Aalborg denne lørdag. Himlen er blå. Kulden påtrængende, men vi var friske.

Vi snuppede en kærestetur til indre by. Jeg fik de blødeste, sorte skindhandsker med smukke, flødefarvede stikninger. Kæresten fik to par (fede og seje) sko/støvler. Der er 50% på en stor og fornuftig del af Sallings varer. Det har der været de sidste to uger. Nu er det sidste udkald. Vi nåede det lige.

Vi nåede også min yndlingsgrønthandler, for vi parkerede på Frederikstorv og så er det kun alt for oplagt at smutte ned i kælderen i Danmarksgade efter forsyninger. Nu har vi tørrede limoner, krydderier, frisk mynte, brød, sødt og masser af grønt, så resten af weekenden kan blive en fest.

Om lidt er der omelet med frisk grønt og et smukt drys persille. Bagefter er der kaffe og søde mandler, grønne rosiner og Ingrid Marie i mundrette bidder. Og netflix. Fordi vi kan.

Du vil sikkert også kunne lide