10

Torsdagsglæde

Etiketter

Jo, jeg véd godt, at det er ét ord, men så er der jo ikke plads, vel? Jeg er glad, for solen skinner og gårsdagens marmelade er stivnet tilstrækkeligt til, at jeg vil kalde den marmelade. Senere i dag skal jeg smage den på min gode ost, men først en stak etiketter på glassene, så jeg ikke skal stå senere på året og gætte i vildskab, for endelig at beslutte, at det er marmelade og siden viser sig at være pickles. Mon jeg har prøvet det før? Okkedog…

Forude venter lidt praktiske opgaver, inden jeg senere på dagen monterer kaffemaskinens turbo. Vi får en kaffetønde på besøg, så der skal fintunes, inden ankomsten. I morgen afløses hun af Sifka. Måske når deres veje at krydses, men ingen ved noget som helst, før i morgen. Nå jo, jeg ved, at jeg skal møde inde på Østeraa, inden jeg må ud i byen og lokalisere Sifka. Godt vi ikke snakker New York her ;-)

Der er meget at glædes over :-)

Du vil sikkert også kunne lide