7

Tætpakket weekend lige om hjørnet

Fredag er her. Om lidt starter weekenden og den er tiltrængt og ventet. Den er også fuld af hygge. I eftermiddag er vi to kolleger, som tager ud til visit hos en tredje. Det bliver dejligt og hyggeligt, er jeg sikker på. I morgen er det tidligt op og byen rundt for at samle kolleger op. Vi skal til Horsens. Vi skal mødes med en masse af vores kolleger fra det meste af landet, for der er tema-dag med indlagt hygge og hilsen på. Det gider vi gerne, os heroppe nordfra, for vi bor ved verdens ende og ser sjældent kollegerne. Vi er vel hjemme omkring midnat. Måske.

Der er altså nok af aftaler at tage hul på, men inden er der en arbejdsdag på kontoret. Det sker efterhånden sjældent, så jeg glæder mig hver eneste gang. Også i dag, hvor gråvejret dominerer og vejrprofeterne lover regn, regn og atter regn fulgt af en eftermiddagsopklaring. Måske.

På sådan en regnvåd fredag kan en parkeringsbillet til Frederikstorv snildt være noget, jeg vælger at forkæle mig selv med. Ikke måske.

Fredag er allerede godt i gang. Jeg vil pakke dagens ingredienser. De inkluderer strikketøj. Lediggang er roden til alt ondt.

Må din fredag blive, som fredage er bedst :-)

Du vil sikkert også kunne lide