31

Prøv at tømme cachen

Til de af jer, som har problemer med at læse siden, så har jeg en forhåbning om, at det egentlig bare er en lille udfordring, som driller. Jeg tror, at I har lagret det gamle layout på jeres computer og det skal I have slettet, så computeren finder det nye og I igen kan læse med herinde uden problemer. Jeres browser gemmer dele af mit layout, fordi det så er meget hurtigere for jer at loade siden, men det giver altså også det drilleri, at I så ikke kan se det nye layout. For nogle vil det kunne løses ved at trykke “f5”. For andre vil det være tilstrækkeligt at holde “shift” nede, mens I genopfrisker i browseren og for andre igen, vil det kræve, at I lige renser jeres lokale lager (cachen) og det er heldigvis ikke svært.

Kunne I prøve at læse her og forsøge jer med at slette de gamle filer, I har liggende på computeren, så I kan se det nye layout med den baggrund, der er valgt til det?

Hvis I fortsat har problemer, hører jeg det meget gerne :-)

Du vil sikkert også kunne lide