106

Grundopskrift på Raglansweater

Så vover jeg det ene øje, en mavepine og risikoen for at blive lynchet ved daggry. Det er i hvert fald sådan, jeg føler, det er, når jeg giver mig i kast med at nedskrive og siden give adgang til en opskrift. Det er ikke første gang, at jeg gør det, men det er altså ikke mindre mavepinefremkaldende, end det har været de andre gange, for jeg er ikke strik-designer. Jeg er Liselotte; et fejlbehæftet menneske på godt og ondt. Mest godt. I hvert fald er det i bedste mening og med de bedste intentioner, jeg giver dig mine ord omkring en top-down raglansweater.

Måske kan du ikke lide den. Måske synes du, at den hellere skulle have været bredere med smallere ærmer eller du irriteres måske over, at ærmerne er alt for smalle og blusen for bred eller…

Raglansweater

Jeg har gjort mit allerbedste. Jeg synes, at det er svært, for jeg strikker ofte uden opskrift og så tilretter jeg undervejs. Jeg har en tyrkertro på, at alt hvad jeg gør med et strikketøj nok skal ende godt og så giver jeg mig ellers bare i kast med at forkorte, forlænge, udvide, indsnævre, flæsedekorere eller stribe, som det passer mig. Mit håb er, at min opskrift kan give dig modet til noget af det samme. At du, når du får teknikken med at strikke oppefra og ned ind under huden, får mod til selv at digte videre på mine anvisninger.

Du kan hente opskriften som en pdf-fil lige her.

Jeg håber sådan, at du får succes og sjov. Rigtig god fornøjelse :-)

PS – opskriften er gratis. Det betyder, at jeg desværre ikke yder support til dit strik ud over at forære dig en grundidé, du kan udvikle i lige akkurat den retning, du har fantasi til :-)