14

Søndag blev også strik og endda en film, du sagtens tåler at se

Jeg har en svaghed for Kevin Spacey. Den slags skal man heldigvis ikke retfærdiggøre eller forklare. Det er bare sådan, det er.

Jeg bliver sådan lidt blød indeni, når han toner frem på skærmen. Hans karakter er aldrig ukompliceret.

Kevin Spacey

I dag så jeg The Shipping News, mens jeg ventede på, at Kenneth skulle returnere fra Silvan. Jeg havde regnet med, at det tog en halv time, men der gik faktisk flere timer og jeg nåede sagtens at se filmen, spise varme, nybagte boller og drikke te med Oline. Jeg nåede også at strikke nogle centimeter på en grå Peasy.

sondag 048

Teen er til en øm hals, som driller lidt. Jeg fatter ikke, at der stadig skal drible så mange virus og bakterier rundt allevegne. Skulle de ikke snart emigrere til varmere himmelstrøg og lade os være i fred. Vi er elendige nok, som det er. Vi behøver ikke mere end det danske vejr, til at klare den opgave.

Søndagssysler

Kenneth har taget nye strikkehjælpemidler hjem. Jeg er i gang med at teste.

Jeg er svært tilfreds, for her er der kvalitet for alle pengene og tillige med en mulighed for selv at bestemme spændingen på garnet og det er noget, jeg kan lide. Når man endelig ulejliger sig med at investere i en garnnøgleholder, skal der være plads til selv at finjustere og tune, så den passer til de mange, forskellige kvaliteter og dermed behov, man har som strikker. Det kan dette her og så kan det skilles ad og puttes i tasken med strikketøjet uden at fylde mere, end du sagtens kan finde plads.

Nå ja, det der med at blive færdig med oprydning på gårdspladsen; det måtte vi heldigvis opgive. Det blæser alt for meget til, at vi kan feje blade sammen. Jeg ville lyve, hvis det ærgrer mig, at vi kan slappe af resten af søndagen og lyve må man ikke, så nu vil jeg finde sofaen og endnu en kop varm te. Jeg er vel nok heldig :-)

Du vil sikkert også kunne lide