15

Formiddagsoverspringshandling

Morgenstund har guld i mund og larm i baghaven. Vi vågnede ved tømrerens hamren og banken. Vejret er godt fra morgenstunden og sådan en chance skal man ikke lade gå til spilde, så han mødte meget tidligt. Så kom vi op. Det er godt. Ingen nøl er der tid til, så vi er forlængst i gang, men jeg har snydt lidt…

onsdag 002

Alle mine maskemarkører er fjernet og samlet i deres ligge skjul.

onsdag 005

Peasy er færdig og mangler kun lige at få hæftet enderne, for jeg nåede både at strikke det sidste ærme, hækle kanter, klippe op og strikke de sidste og afsluttende kanter i går aftes.

onsdag 008

Knapperne skulle være fra vintage-glasset, så endnu en gang er det en blandet landhandel. Jeg kan lide det sådan.

onsdag 013

Peasy ligger og skvulper ude i vaskemaskinen nu. Jeg er så spændt på at få den ud og se, hvor smukt fibrene folder sig ud. Jeg håber det allerbedste :-)

Du vil sikkert også kunne lide