6

Jeg kan sagtens huske, hvad det er, jeg længes mod

På morgener så fine som denne, kan jeg næsten ikke undgå at længes mod sommeren. Længes hen mod den tid, hvor morgen er at brygge en kop kaffe og åbne døren ud mod haven. Ind ad døren kommer så duften af lavendel og timian sammen med den friske luft og den nybryggede kaffe kan kun undtages ét sted; udenfor i haven.

På bare tæer lister jeg ud, mens jeg drikker duften af sommermorgen og nyder, at fuglene forlængst er stået op. Under mine tæer er først fornemmelsen af bredde, solide terrassebrædder. Bagefter overtager dugvådt græs, som smyger sig ind mellem tæerne og minder mig om, at det skal slås.

Sommermorgen

Fik jeg sagt, at vi snart anlægger plæne igen? Det skal nok ende lykkeligt engang ligesom i alle andre eventyr. Jeg er helt sikker.

Må din mandag forære dig eventyr :-)

Du vil sikkert også kunne lide