22

Så nåede vi et lille skridt længere med skuret

Vil du med ud og se, hvordan det går med skuret?

Tingene har det med at få navne herhjemme. Der skal fintænkes inden og sådan er det også med vores nyeste skud på stammen, det smukke hus, som fremover skal rumme familie og venner til fest og sjov, os selv til glæde og gavn og ikke mindst skal det fungere som et skønt sted at afholde både strikke-café og strikke-aftener med sjov og lærdom på programmet. Ideerne vil ingen ende tage og vi glæder os til at byde alle velkommen, når det står klar.

Det varer lidt tid endnu, men vi er på vej og glæder os så over, at processen levner tid til at finde på navn. Et godt navn!

Godset lordag 045

Der kommer hvide, småsprossede dobbeltdøre i gavl og side, så der bliver kig ud og ned i haven, hvor fornemmelsen af skov er. Huset bliver utrolig smukt og med et dejligt lysindfald, som vil give mulighed for lange aftener omkring det lange bord, jeg allerede har tænkt ind derinde under himlen.

Der skal også være masser af siddepladser. Og hyggelige hjørner, hvor man kan tage fødderne op, lægge sig med en god bog og bare nyde, at det måske trommer på taget, fordi en sommerbyge bevæger sig forbi. Der skal være duftgeranier, bløde puder og skønne tæpper. Der skal være stearinlys og plads både fysisk og i ånden. Ellers er der adgang forbudt ;-)

lordag 049 lordag 050 lordag 052

Jeg håber, at du kan fornemme lidt af det, vi har tænkt, da vi gik i gang med huset. Ikke at det ender akkurat sådan, for det er alligevel også en rådgivende tømrermester og to amatører (ja, det er Kenneth og mig), som alle er meget idérige og derfor hele tiden lader projektet udvikle sig, så det kommer til at passe præcis til de drømme, vi har.

Det føles stadig slet ikke virkeligt. Jeg er stadig ikke nået til det punkt, hvor jeg har forstået, at det her er virkelighed lige om lidt.

Jeg glæder mig! Sikke strikkeaftener der kan holdes derude. Sikke familiehygge der er plads til. Sikke sene, gode vennemiddage vi skal have.

Må jeg bede om én ting, skulle det være flere timer i døgnet. Kan det bevilges?

Du vil sikkert også kunne lide