17

Sommerferie er morgenkaffe på terrassen

Morgenen er startet tidligt på trods af, at jeg har ferie og kan sove, så længe jeg vil. Åbenbart var det ikke længere end til seks, jeg skal sove. Jeg kan undre mig, for jeg sov sent, men jeg er tilsyneladende blevet A-menneske uden min vidende og helt sikkert uden min accept. Det er sommer. Min dag starter med de første fugles.

Når dagen skal startes så tidligt, er det godt at have en terrasse at drikke morgenkaffen på. Jeg bryggede en af de gode og tog den med udenfor tidligere i morges. Der var koldt og solen var da slet ikke i sigte, men der var ingen vind og det gør en positiv forskel, så jeg nød faktisk kaffen.

mandag 003 mandag 014

Jeg gik ind i vores nye sommerhytte, trak vejret dybt og nød duften af træ. Jeg var henne og stikke næsen i Dronningebusken, som er afblomstret om et øjeblik.

Jeg drak slurke af den varme kaffe, mens jeg i hovedet gennemgik dagens program, som mest af alt indeholder små forberedelser, fordi vi har fået chancen for at leje feriehuset et par dage tidligere end aftalt. Nu kører vi snart, så der skal være styr på det meste. Allerbedst det hele, men jeg er realist. Lidt har også ret.

Vi planlægger ikke meget. Vi ved, hvor vi skal ende, men vejen derhen og stop undervejs er altid improviserede. Sådan fungerer vi bedst, for så er der plads til overraskelser og svinkeærinder. Det er os i en nøddeskal.

mandag 024

Huset har været stille de sidste par timer. Jeg har nydt det. Jeg elsker mine stille morgener.

Om et øjeblik indfinder hverdagen sig for Kenneth, som arbejder frem til sidste sekund. Sådan er det at være selvstændig. Sommerferie er afmålte portioner, som skæres til benet. Jeg glæder mig sådan til, at han sidder i bilen og vi kører mod syd. Han fortjener ferie og vi glæder os sådan til at være sammen med ham. Det bliver godt og indtil da, kan jeg starte med at brygge endnu en kop kaffe, så jeg holder dagen ud. Feriedagen ud!

Du vil sikkert også kunne lide