6

Den fineste afslutning på en lang dag

Jeg fik den fineste afslutning på en lang dag i går. I stedet for at tømme opvaskemaskine, feje gulvet for tørt græs og sand og starte vaskemaskinen, tog jeg på stranden.

Jeg skiftede til lidt lettere tøj og så gik turen ellers bare ned til havet og en strand, der må siges at være velbesøgt. Faktisk kan jeg ikke mindes, at jeg i de sidste tre år har oplevet, at der har været så mange på stranden, som i denne uge.

Den fineste afslutning på en lang dag

Jeg havde naturligvis taget strikketøjet med

Jeg strikker på #lykkejumper fra Spektakelstrik og jeg strikker den i Blackhill Silk Kid Mohair i farven Mørk Syren sammen med Ecopuno i farve 030. Den bliver så fin i den farve og jeg har svoret overfor mig selv, at jeg vil være farvemodig i 2020, så jeg gi’r den gas.

Den fineste afslutning på en lang dag
Den fineste afslutning på en lang dag

Jeg sad der i mange timer

Jeg ventede på Kenneth, som først ville ankomme ved 22-tiden. Han insisterede på havbad, inden vi ville spise en sen aftensmad, og jeg nød at sidde i eget selskab og vente.

Jeg strikkede, nød udsigten og soppede i vandkanten. Jeg drak kold cola, spiste dadler og skrev med Oline. Jeg læste lidt og nød i det hele taget bare at lave ingenting.

Jeg nåede at se solen gå ned.

Den fineste afslutning på en lang dag

Jeg nød stilheden efterhånden som stranden langsomt blev næsten billøs igen. Pladsen var ikke længere trang og løse hunde og vildfarne bolde forlod scenen, mens jeg indrettede mig med stol, strik og sweater.

De sidste biler havde dog ikke forladt stranden, da vi kørte der fra ved 22.30-tiden for at køre hjem og spise. Hav-elskere er seje og udholdende og vi vil helst have det hele ud af en sommeraften.

Den fineste afslutning på en lang dag

Jeg elsker dig, Vesterhav

Jeg håber på at gentage successen igen i dag, men denne gang med Kenneth ved min side, for i dag vil vi begge prøve, om vi ikke kan lukke ned for arbejdet tidligt. Vi genoptager det senere, når det er blevet køligere, men for nu vælger vi stranden, hvis projekt fyraften lykkes.

PS – tegnet ovenfor står for “I love You”. Jeg er ikke blevet dødsmetal-fan… endnu ;-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide