10

Stauder der egentlig ikke er plads til

Den danske sommer er vidunderlig. Jeg elsker den. Det har jeg altid gjort. Jeg er vild med sommermorgener, hvor jeg åbner døren ud til haven, tager kaffekoppen i hånden og bevæger mig langsomt ind i verden med tæerne begravet i dugvådt græs og udsigten til blomster allevegne.

I år er anderledes. I år har for en stor del af foråret og sommeren været byggeplads, jord og en brakmark, hvor jeg tidligere havde have, så blomsterne har været få og jeg nyder dem, der er at finde.

Orangeri i sin vorden

I går var jeg i IKEA. Der er altid rigeligt med blomster, når man forlader butikken. Ude foran udgangen står stauder og andet godt til næsten ingen penge og det lokker svage sjæle som mig.

Solhattene ovenfor måtte med mig hjem. Også stauden nedenfor led samme skæbne. Den lugter af tis. Så er det sagt. Den er smuk og dejlig, men den sender ikke ligefrem velbehagelighed ud i verden på duftfronten. Til gengæld er den skøn at skue og så lever jeg med lidt tislugt og samlingen af sorte fluer ;-)

onsdag 007

Jeg regner med, at stauden kan placeres et sted, hvor den kan nydes på afstand. Så er den potte ude, så at sige.

Jeg glemte måske, at der lige nu ikke rigtig er noget sted, hvor jeg kan sætte mine stauder. Der er egentlig ikke plads. Ikke lige nu. Senere kommer der masser af plads. Måske de og jeg bare skal vente? Jeg tror det. Frem med nogle kurve, de kan placeres i, tænker jeg :-)

onsdag 009

Vi nåede at samle den ene seng til Feddet i går. Den anden er næsten samme sted, men klokken 21.30 syntes jeg ærlig talt, at vi havde fortjent lidt aftensmad og krævede en timeout. Nu mangler vi kun ganske lidt, inden vi for alvor kan indtage det derude.

onsdag 013

Citrontræet, som Therese og hendes søde, lille familie havde med til os, strutter af velvære og bærer allerede et utal af citroner. Hvor mange af dem, der overlever, ved jeg ikke, men de vokser støt og roligt.

onsdag 016

Med i bilen kom også en stak basilikum i går. I dag skal de forvandles til en god pesto. Måske jeg kan gøre det, mens Kenneth klør på med skruerne? Jeg tror det da næsten.

Langsomme sommermorgener er bare det bedste! BEDSTE!

Du vil sikkert også kunne lide