13

En lørdag med havbund, ord, drømme og dejligt selskab

Jeg var i Store Vildmose i går. Der er ret pænt deroppe, men det ved de, som læser med på Lenes blog allerede. Hun er så god til at tage fotos, som viser den smukke natur og man får virkelig en fornemmelse af, hvor fladt der er. Den gamle havbund strækker sig langt så langt øjet rækker og det er ikke her, man skal regne med at finde en fornuftig kælkebakke. Til gengæld er her udsyn og ikke mindst imponerende smukt.

lordag 006

Der er høstet nu. Bigballer ligger på markerne og signalerer sensommer. I går var luften frisk, men mild og duften af halm, muld og himmel blandede sig til glædesbobler i maven, da Ella og jeg et kort sekund parkerede bilen, steg ud og trak vejret helt ned i maven.

Store Vildmose

Vi skulle ud til Lene. Vi skulle være i udsøgt selskab. Lene, Jette, et cetera, Anne, Ella og jeg skulle fornøje os i hinandens selskab nogle timer. Landmanden var advaret, så han havde sørget for ærinder udenfor matriklen. Jeg må rose ham, for hans forudseenhed, for der blev kaglet, klukket og klirret i mange timer og det er svært at udholde, når man er mand, tror jeg ;-)

Store Vildmose

Til gengæld bekom det mig vel, for at sige det mildt. Jeg hyggede mig sådan. Jeg bliver så klog og jeg hører så meget, som skaber efterklang og akkumulerer tanker, som render til alle verdenshjørner. Det kan jeg lide og så strikkede jeg. Det gjorde en del af os, fordi vi ikke kan lade være. Hænderne havde travlt også. Det var ikke kun ordene, der rendte stærkt. Strikkepinde glødede og erfaringer blev udvekslet.

Jeg fik også mulighed for at se landmandens nyeste legetøj; et kamera brugt til at montere på hjelmen på motorcykelturene og jeg fulgte med et stykke vej gennem Pyrenæerne, mens jeg nød udsigten og kunne mærke i hele kroppen, hvor fantastisk det må have været at sidde på den motorcykel. Jeg fik lyst til at gå hjem og overtale Kenneth til motorcykel, men jeg gjorde det ikke. Jeg huskede, at jeg har en lænd, som ikke tåler lange stræk i én siddestilling, men for pokker, hvor jeg godt gad og sådan kan man blive inspireret, beriget og glad helt ned i maven på en skønherlig lørdag i bedste selskab.

Tak til alle jer, som var med til at gøre min lørdag til noget helt specielt :-)

Du vil sikkert også kunne lide