19

Hæklet tæppe i rester fra de bugnende hylder

Livet er fuld af sjove opgaver for øjeblikket. Nyt skal der til ind imellem, så vi er i gang med at skrue på lidt af de knapper, vi har adgang til. Det kræver koncentration og kærlighed at gøre den slags og jeg elsker det.

Når jeg fløjter til fyraften, er jeg brugt. Dejligt brugt. Min hjerne er klar over, at den skal tage en pause, så det gør den. Grundigt.

Jeg startede på en smuk strik i fredags, men jeg har ikke rørt den siden. Weekenden var dedikeret de praktiske opgaver, der brændte og når der var taget livtag med dem, var der ikke hjernekapacitet tilbage til strik, hvor der bare var et minimum af tænkning. Så blev det rester og en hæklenål i stedet. Inspireret af Annes smukke restetæppe, som var på visit i sommer, greb jeg idéen og en stak rester var mine bugnende hylder.

Hæklet tæppe

Hæklet tæppe

Det er på ingen måde kompliceret. Det er et hæklet tæppe. Det er stangmasker, striber og farver. Så kort kan det siges.

Hæklet tæppe

Jeg startede søndag aften. Det vokser støt. Det er meditativ håndarbejde. Det er lige, som det skal være.

Du vil sikkert også kunne lide