9

Hverdagsglimt

Hverdag er så mange ting hos os. Sådan har det altid været. Den omskiftelighed, der altid har været kendetegnende for vores liv, har gjort os omstillingsparate i en grad, der ind imellem får os til at grine. Både undervejs og bestemt bagefter, når vi ser tilbage på, hvordan vi løser hen ad vejen. Sådan er det også med i går på lageret. Vi var to krøblinge, der heldigvis fik solid hjælp af min elskede mor, og vi klarede ærterne.

Jeg er helt sikker på, at vi har taget os sjove ud, mens vi pakkede på lageret, men vi klarede den og der var aldrig tid til at stille spørgsmålstegn ved lige netop det. Vi gik bare i gang fra en ende af og håbede begge på, at det gik. Det gjorde det.

Hverdagsglimt

I dag har været anderledes. Vi er i bedring og vi har en dag med fornuftig arbejdsbyrde, så vi er på toppen. Vi lander igen på benene og det er vi så utroligt taknemmelige for. Der er plads til alt det, som også gør et dejligt hverdagsliv, nemlig hyggesnak, grin, mandariner og levende lys, mens vi spiser frokosten; en skive rugbrød med den gode, røgede rullepølse.

Hverdag er så mange ting. I dag er det begyndende julestemning og taknemmelighed over, at vi har en hverdag. Den er nemlig højt skattet uanset indhold :-)

Du vil sikkert også kunne lide