16

Frustrationer og små, stribede glædesspredere

Vi har været i gang siden morgenstunden med at tage fotos. Det er ikke min yndlingsbeskæftigelse, for jeg bliver fyldt af frustrationer. Jeg er en glad amatør med meget lidt forståelse for teknik. Det interesserer mig ganske enkelt ikke det mindste. Jeg elsker at fortælle en historie med mine fotos. Ikke at være teknisk dygtig. Det ses…

Når jeg bliver for utålmodig eller irriteret, holder Kenneth hånden under mig. Han giver en pause og et kram. Så finder jeg kræfter og tålmod til at fortsætte lidt endnu.

Nu er vi gennem det, der var planlagt. Nu er tingene pakket sammen, fotos efterbehandlet og jeg klar til endelig at holde weekend. Det er på tide, hvis du spørger mig. Jeg vil nemlig gerne strikke lidt. Let, nemt og ikke for stort og tungt efter de sidste ugers sværvægtere i form af Kashmir Cardigan og Høstjakken. Nu er det til de små, der strikkes.

Starten på en raglansweater

Raglansweater strikket i en tråd ubestemmelig tynd og gammel følgetråd fra Kenneth og en tråd skiftevis Henna og Bølge Blå i Blackhill Højlandsuld.

Jeg strikker små, nemme raglan-sweatre i striber og med lidt strukturmønster. Oppefra og ned. Lige ud ad landevejen. Det dur, for min hjerne er vist også på overarbejde i disse dage, hvor jeg bruger kræfter på at finde vej ind i en ny hverdag med engagementer både ude og hjemme.

Raglan-sweater

Raglan-sweater strikket i en tråd Blackhill Højlandsuld i skiftevis farven Henna og farven Hindbær.

Den først er færdig. Den mangler at få hæftet ender og så skal den en tur i vaskemaskinen senere, når den kan få følgeskab af den næste og den næste og den…

Det er søndag. Jeg skal lige i gang med forberedelserne til arbejdsugen, der venter forude, men om en times tid er jeg færdig med det og kan smide mig i sofaen. Jeg holder fast i den plan :-)

Du vil sikkert også kunne lide