18

Jeg hækler lidt…

Jeg hækler lidt. Ind imellem, for jeg kan ikke hele tiden. Faktisk kan jeg kun meget lidt, men jeg vil gerne, så jeg gør det i små, intense øjeblikke.

Jeg er lidt forelsket i frakke 1 fra Nordiske Masker 3, bortset fra, at der er temmelig meget, jeg alligevel ikke er vild  med, så planen er, at jeg egentlig kun snupper ideen med de smukke masker og så ellers hækler derud af, som jeg plejer. Målet er en lang frakke. Måske når jeg i mål engang i løbet af foråret, men ledige hænder har jeg jo ikke, så selvfølgelig har jeg andre projekter i gang.

I arbejdstasken ligger en cardigan til Annemette. Den strikker jeg på, når jeg sidder i bussen på vej fra et sted til et andet. Det er ikke megen fremgang der er at spore, men så må jo vel hive den op af tasken og ligge den i sofahjørnet, så den får lidt mere opmærksomhed.

Hæklet jakke

I sofahjørnet ligger også en lysegrå, tynd uldcardigan til mig, sagde hunden. Sådan én, som skal med til Dordogne og holde solbrune arme varme i en sen nattetime, hvor G&T ikke er tilstrækkeligt. Både den og den nye, hæklede frakke er noget jeg rigtig gerne gider lige nu.

PS – billedet er egentlig taget til Garnudsalgs nye side, men det er altså mit ærme til frakken, der ligger og danner baggrund for nogle af de smukke knapper, vi også smider ind på hylderne lige nu. Åh, som vi glæder os til at tage hul på en nye æra :-)

Du vil sikkert også kunne lide