12

Danmarksgade

Danmarksgade er lys og venlig klokken otte nu. Ikke mørk, våd og kold, men lys og med løfter om forår. Det er godt, for vi trænger.

Tænker du nogensinde på alle de ansatte i vores dagligvarebutikker? Dem som nu må sidde ved kasserne til langt ind i aftener, hvor vi andre forlængst har taget fri. Jeg gør. Jeg tænker på, at der heldigvis er mange unge og studerende, som gerne tager de sene vagter, for en familie er svær at få til at fungere med alt for mange af de sene vagter. Jeg har endnu ikke handlet en sen aften, men jeg hører om mange, som er glade for muligheden.

Danmarksgade

Jeg er glad for, at min arbejdsdag er til ende om et øjeblik. Jeg trænger til, at det er tid for en kop kaffe, lidt strik og fødderne op i sofaen. Det gider jeg gerne og så er det tilmed fredag, min yndlingsdag.

Må resten af din fredag byde på det, du elsker :-)

Du vil sikkert også kunne lide