10

Ikke sur som en citron

Citrus

Jeg tror cirka, jeg ligner citronen her. Sådan halvbrugt og næsten sprækket, tør og lidt træt. Meget træt faktisk. Jeg har opdateret varelageret i butikken. Det er nyt, uvant og koncentrationskrævende, men det er lykkes og jeg lærer nyt hver eneste dag lige nu. Min hjerne er på overarbejde, men jeg nyder det, for jeg elsker at lære nyt og få overtaget, når tingene ellers har drillet.

I morgen vil jeg bevæge mig forholdsvist hjemmevant rundt i butikken takket være en lang perlerække af fredage, hvor det har været muligt for mig at hjælpe. Jeg er stadig langt fra at kunne huske alle farver, kvaliteter og ikke mindst priser, men jeg udvider vidensdatabasen hver fredag og så er vi så heldige, at vi har verdens bedste kunder. De er søde, tålmodige og overbærende.

I fredags og de næste par fredage er vi alene, Kenneth og jeg. Lisette holder en velfortjent ferie, så jeg kaster mig glad og gerne over tjansen med at brygge kaffe i samarbejde med mor, som også kommer og giver en hånd med. Jeg vil nyde, at de fleste af vores skønne kunder har god tid og er til at lokke til en kop kaffe, hvis de skal vente lidt på os, så vi ikke behøver stresse og så vil jeg glæde mig over, at vores idé om en butik med plads til at komme og slå sig ned og drikke kaffe eller te, mens man lader sig inspirere af bøger eller andre kunder, er lykkes. Jeg bliver glad i maven hver eneste fredag :-)

Du vil sikkert også kunne lide