15

Overskud og overspring – to sider af samme sag?

Hverdag

Hverdag er nogen gange at ønske, at der var tid til at lakere negle. Gøre noget ekstra. Fodbad, neglelak og smuk make-up. Overskuds- eller prioriteringshandlinger. Jeg fejler vist mest på det sidste, for jeg har aldrig brugt meget af hverken eller. Jeg er sådan en slags au-naturel-pige med trang til at springe over, hvor gærdet er lavest. I dag er ingen undtagelse.

Egentlig havde jeg lovet mig selv, at jeg ville stryge en kjole, men efterhånden som tiden gik og jeg egentlig nok kom til at bruge den på at drikke kaffe mere end at stryge, blev jeg hurtigt enig med mig selv om, at det var fint med en af de bløde, slidte t-shirt-kjoler, jeg hurtigt kan ty til, når dovenskaben tager over.

Neglene? De ligner en ulykke, for de er kommet i gang med at arbejde med garn og det udtørrer mine hænder i en grad, som gør neglebånd skrøbelige og hænderne til en ynk at se på. Det var her, jeg burde prioritere at nurse og passe på, men det sker ikke rigtigt, for når tiden er til det, vil jeg hellere bruge den på at strikke, tegne, grine eller sove.

Jeg er vist bare sådan en, som springer ikke nødvendigvis hvor gærdet er lavest, men der hvor der er sjovest på den anden side og med tiden har jeg fundet ud af, at det nu slet ikke er så skidt endda. Jeg tænker endda, at mange flere burde øve sig på det samme, men måske tager jeg fejl. Det er sket før ;-)

Du vil sikkert også kunne lide