8

Op i køkkenet

Søndag formiddag

Jeg har flyttet computeren op i køkkenet. Tidligere sad jeg lige nedenfor trappen, nede i den gamle stald, hvor jeg egentlig residerer. Jeg gjorde plads til Kenneth, så vi kunne sidde sammen dernede. Det skulle være hyggeligt og tæt og det skulle give mere plads og orden til resten af huset, men Kenneth har aldrig vænnet sig til, at det er hans nye plads. Han havner fortsat oppe midten af stue/køkken/alrum og så sidder jeg igen alene og lidt isoleret. Derfor havner jeg i køkkenet og det er slet ikke dumt, for det ER husets hjerte og med smukt kig til Feddet og haven.

Her sidder jeg så og drikker kaffe, lytter til Stadil og overvejer, om det er i dag, jeg kan samle tankerne om en opskrift. Måske er det. Måske opgiver jeg, for der er uro indeni og måske er jeg nødt til at tage en tur ud i luften, for at nyde efteråret. Måske fortryder jeg, når jeg mærker kulden.

I går tilbragte vi eftermiddagen i IKEA. Oline skal indrette lejlighed og der er nok at bruge penge på. Vi købte gryder, potter og pande. Vi købte service, bestik og brugte lang tid på at kigge på spiseborde. Vi testede stole og købte tæpper og sofaborde. Efter indkøbene havde vi et kvarter, hvor vi grinte, pakkede, pakkede om og grinte endnu mere, for vi var kørt i Raketten og var alle tre af sted med et i forvejen halvt fyldt bagagerum og alt for mange indkøb, men det endte med at lykkes.

Søndag ligger åben. Gad vide, hvad jeg ender med at putte i den :-)

Du vil sikkert også kunne lide