6

Hov, jeg sov længe …

Efterår

Efter en lang dag i butikken i går, sov jeg længe. Jeg vågnede tidligt, men blev liggende under dynen. Det virker. Jeg falder igen i søvn og jeg sover, til jeg vågner overrasket over, at tiden i den grad er skredet for mig, men denne lørdag trængte jeg. Jeg har et efterslæb. Det er jeg i gang med at indhente og når mørke og grå har overtaget, er det slet ikke svært at få sovet ud.

Lørdag

Oline er taget af sted til træning. Jeg sidder og drikker kaffe, mens jeg hygger mig med Mads & Monopolet. Jeg burde stå under bruseren, for det lovede jeg, inden hun strøg ud af døren. Jeg kan bare ikke tage mig sammen.

Jeg hygger mig med at tale med Kenneth og alt mellem himmel og jord. Vi er rigtig dårlige til at holde weekend uden arbejde, så vi render rundt i små, mentale cirkler, hvor vi prøver at huske hinanden på, at vi ikke skal snakke arbejde og vi ender hele tiden med at gøre det alligevel. Sådan er det vist bare og så er det fint nok, men vi husker at pakke det væk, når vi om lidt hilser Oline velkommen hjem.

Måske jeg skulle skynde mig ud under bruseren så …

Lørdag er hyggedag i selskab med dem, jeg elsker. Vi har små, overskuelige planer og vi nyder, at vi ikke skal skynde os med nogen af dem. De render ingen vegne. Vi render heller ikke. Vi slentrer gennem lørdagen. Sådan skal det være ♥

Du vil sikkert også kunne lide