15

Jeg drikker te og strikker småt

Strik på en søndag

Jeg drikker te og strikker småt. Jeg hygger mig sådan, for jeg strikker til et ungt par, jeg holder meget af. Jeg har fået lov til at strikke lidt. Hendes mor er ellers skrap med strikkepindene selv – det er Ella – men jeg kan slet ikke holde ud, hvis jeg ikke får lov til at bidrage, så jeg blev meget glad, da jeg fik et ja. Jeg bestemmer selv, men jeg forsøger at forestille mig, hvad de kunne blive glade for. Jeg håber, at jeg rammer nogenlunde plet.

Strik på en søndag

Lige nu strikker jeg ret-riller i en ikke-certificeret økologisk uld, vi har fået på hylderne. Den er ikke listet endnu, men det kommer nok. Indtil det sker, er jeg i gang med at test-strikke småting og det tegner godt. Jeg elsker det rustikke ved garnet, som er stort set ubehandlet og ikke hverken bleget eller farvet, men vi kommer ikke til at sælge det som økologisk, før det er certificeret. Indtil da hører det under kategorien Blackhill Free, som alt sammen er netop den type garn.

Strik på en søndag

Jeg strikker på flere, forskellige ting. Noget er et tålmodighedsarbejde. Andet er lige ud ad landevejen. Sådan kan tingene kombineres, så der er lidt til enhver lejlighed og selvfølgelig er der allerede et par ting klar til montering foruden det, du ser her. Jeg kan slet ikke lade være.

Søndag er helliget vasketøjet, strikketøjet og snakketøjet. Det bliver en dejlig dag. Jeg er helt sikker.

Du vil sikkert også kunne lide