7

– og pludselig stod det ned i stænger

Akelejer

Vi har lige fået dagens skylle for en times tid siden. Alt var vådt og gennemblødt, men den slags varer ikke længe, når solen finder vej gennem skyerne. Nu er der igen skønt derude. Og tørt om et øjeblik. Jeg må holde fri og lave ingenting og alting efter eget valg, fordi jeg har været flittig.

Jeg har vasket mere tøj og forberedt dej til tre store og forhåbentlig velsmagende brød, som skal ledsage Kenneths suveræne fiskesuppe, som medbringes, når vi drager nordpå sidst på eftermiddagen for at fejre et par mennesker, vi holder så utrolig meget af.

Vi satser på græsplæne, sol og sommer. Vi medtager sweatre, sokker og det gode humør. Og gummistøvler.

Indtil da vil jeg finde strikketøjet frem :-)

PS – Nej, huset er ikke alene hjemme. Slet, slet ikke. Faktisk.

Du vil sikkert også kunne lide