6

Knasende sprøde

Knasende sprøde tulipaner

Knasende sprøde og smukt og indbydende hvide stod to store bundter tulipaner og ventede på mig, da jeg stod op. Nu er de klippet og kærligt placeret i yndlings-vaserne, hvor de står og sender besked om forår lige ind i min hjertekule.

Jeg elsker hvide tulipaner og Kenneth husker det altid. Jeg elsker Kenneth af tusinde grunde, men én af dem er, at han altid er opmærksom og forstår at glæde mig. Jeg har været så utrolig heldig med, at han stadig kan holde mig ud ♥

Om lidt vil jeg bage oste-scones til ham, for jeg ved, at det er en af hans favoritter og det vil gøre ham glad, at jeg kan servere dem til en kop eftermiddags-te. Scones er verdens nemmeste bagværk. Annemette og jeg var verdensmestre i scones, da vi var teenagere. Siden dengang har jeg ikke bagt dem så ofte, men jeg blev mindet om dem tidligere i dag, så nu skal det være. Lune oste-scones. Mmmm …

Du vil sikkert også kunne lide