10

Forår er mirabelleblomster og blå himmel

Foråret er ankommet til Tjørnevang. Ikke alene er det blevet mærkbart lunere, men alting grønnes og først af dem alle er mirabellen til at springe. Det skete allerede i sidste uge og jeg elsker, når blomsterhavet farver et hjørne af haven hvidt. Forår er det!

I går opdagede jeg, at mit nye soveværelses dobbeltdøre vender, så jeg har kig direkte til mirabellen. Det bliver så dejligt, når jeg næste forår kan vågne og se, at de lyse nætter er ankommet og foråret er godt på vej, for det er godt for mit indre, at lyset er her igen. Lyden af solsorten gør underværker i min sjæl, der længes efter udeliv og lyse aftener. Jeg nyder, at der ikke skal tændes lys indenfor, før vi er godt inde i aftenen.

Forår

Lige nu sidder jeg på min pind på arbejde og tænker, at jeg vil tage en pause, som skal bruges ganske få meter længere henne ad Indkildevej ved Gug Planteskole. Jeg var der i går, for jeg trængte til lidt grønt i min nye stue. I dag trænger jeg til lidt grønt på kontoret, som er goldt. Det skal det jo ikke være. Her skal være grønt.

Jeg tror, jeg sniger mig ud om et øjeblik :-)

Du vil sikkert også kunne lide