13

Forvandling

Livet leves uden skærm for øjeblikket. Jeg glemmer at tjekke mails. Jeg får ikke læst eller opdateret hverken eller og jeg kommer kun sporadisk forbi Facebook og Instagram, for der er travlt herude i virkeligheden og det er godt og dejligt.

Vi arbejder naturligvis, men ud over arbejde er der jo også et hjem, som trænger noget så grundigt til en overhaling af den slags, som kræver overskud. Det har der ikke været meget af, men det vender langsomt tilbage og vi er i gang forskellige steder på matriklen.

Der trænger alle steder og ude som inde, men små skridt er også skridt. Aktuelt er det blandt andet stuen, der er i forvandling. I dag landede vores nye sofa på sin blivende plads. Den ankom i går, blev pakket ud og monteret sammen med lænestol og dejlig stor puf, så der er ikke et øje tørt herhjemme. Til gengæld er der krig, for alle skal have etableret revir og der er specielt et hjørne, som virker til at appellere bredt, men mon ikke vi lander et fornuftigt sted. Om ikke andet, så i lag ;-)

IMG_0483

Jeg elsker stadig vores gamle arkivskabe. Sådan er det bare. Tre styk har vi og selvom Kenneth mente, at det måske var på tide, at vi skilte os af med dem som stuemøbler, nægtede jeg og det er jeg glad for. Det er han også, har det vist sig og sådan ender det helt lykkeligt alligevel.

Som det er lige nu, har vi tv’et i nakken, når vi sidder i sofaen. Det skal flyttes, men indtil det sker, er der måske mulighed for aftener uden tv og med snak og hygge i stedet. Jeg gider rigtig gerne.

IMG_0493

Jeg nyder solen, sofaen og kigget ud i et rum, der er nyt, frisk og klar til sommeren. Jeg er SÅ glad for det. Måske vi bare lige skulle fjerne de sidste rester i form af støv og sager, men lige nu skal det bare nydes  :-)

Du vil sikkert også kunne lide